0
Winkelmand

Pizza margherita

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue met deksel aan of verwarm de oven voor op 220ºC. Vouw een stuk aluminiumfolie dubbel zodat het groot genoeg is om het hele rooster te bedekken.
  2. Bestrijk de pizzabodems aan beide kanten met olie en leg ze op een snijplank. Verdeel de tomatensaus over de bodems.
  3. Leg de tomaatjes met het snijvlak naar boven op de tomatensaus. Scheur de mozzarella in stukjes en leg tussen de tomaten. Maal wat peper erover.
  4. Leg de pizza's op het rooster met aluminiumfolie en sluit het deksel van de barbecue. Bak de pizza's steeds in 5-10 minuten knapperig. Lepel hier en daar wat pesto over de pizza's en bestrooi met basilicumblaadjes.

Ingrediënten

4 pizzabodems

1 eetlepel olijfolie

200 milliliter kruidige tomatensaus

20 cherry-/kerstomaatjes

2 bollen buffelmozzarella
of

2 bollen mozzarella

1 bakje pesto

2 takjes basilicum

Ingrediënten

Voor 0 personen

Loriana Pizzabodems product photo
Loriana Pizzabodems2,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneel3,59
Alternatief
1
 product photo
kruidige tomatensaus
Alternatief
Coop Cherrytomaten product photo
Coop Cherrytomaten0,79
Alternatief
6
Top! van Coop Buffel mozzarella product photo
Top! van Coop Buffel mozzarella2,59
1
 product photo
mozzarella
Alternatief
Grand'Italia Pesto product photo
Grand'Italia Pesto2,85
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicum1,53
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
975
Koolhydraten
111
Vetten
45
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
28
Vezels
7
Zout
5.9
Suiker
0