0
Winkelmand

Pizza margherita

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue met deksel aan of verwarm de oven voor op 220ºC. Vouw een stuk aluminiumfolie dubbel zodat het groot genoeg is om het hele rooster te bedekken.
  2. Bestrijk de pizzabodems aan beide kanten met olie en leg ze op een snijplank. Verdeel de tomatensaus over de bodems.
  3. Leg de tomaatjes met het snijvlak naar boven op de tomatensaus. Scheur de mozzarella in stukjes en leg tussen de tomaten. Maal wat peper erover.
  4. Leg de pizza's op het rooster met aluminiumfolie en sluit het deksel van de barbecue. Bak de pizza's steeds in 5-10 minuten knapperig. Lepel hier en daar wat pesto over de pizza's en bestrooi met basilicumblaadjes.

Ingrediënten

4 pizzabodems kant-en-klaar

1 eetlepel olijfolie

200 milliliter kruidige tomatensaus naar keuze

20 cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

2 bollen buffelmozzarella
of
2 bollen mozzarella

1 bakje pesto koelvers

2 takjes basilicum

Ingrediënten

Voor 0 personen

Loriana Pizzabodems product photo
Loriana PizzabodemsLoriana Pizzabodems2,89
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
8710908957574 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Cherry Tomaten product photo
Cherry TomatenCoop cherry tomaten 400g bakje2,99
Alternatief
4
Top! van Coop Buffel mozzarella product photo
Top! van Coop Buffel mozzarellaBuffel mozzarella origineel2,55
1
7611612160056 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Polli Pesto a la genovese product photo
Polli Pesto a la genovesePolli pesto alla genovese 190gr0,92
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
975
Koolhydraten
111
Vetten
45
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
28
Vezels
7
Zout
5.9
Suiker
0