0
Winkelmand

Pizza white tuna melt

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220ºC. Roer de mascarpone los. Rol het deeg uit op de ingevette bakplaat en verdeel de mascarpone erover.
  2. Verdeel de uienringen en tonijn erover. Bestrooi met de oregano, peper, kaas en olijven.
  3. Zet de bakplaat op het rooster van de barbecue en sluit het deksel. Bak de pizza in 5-10 minuten knapperig. Bestrooi met peterselie. Bak op dezelfde manier de tweede pizza.

Ingrediënten

150 gram mascarpone

2 rollen pizzadeeg koelvers

2 rode uien in dunne ringen

2 blikjes tonijn op water uitgelekt

2 eetlepels oregano

150 gram cheddarkaas geraspt
of
150 gram belegen kaas geraspt

2 eetlepels zwarte olijven in plakjes, zonder pit

2 eetlepels peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Jan Vers pizzadeeg met saus product photo
Jan Vers pizzadeeg met sausJan Pizzadeeg met Tomatensaus 600 gram1,99
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
Statesman Tonijnstukken in water product photo
Statesman Tonijnstukken in waterStatesman Tonijnstukken in Water 160 g Blik1,14
Alternatief
1
Verstegen Oregano Heel product photo
Verstegen Oregano HeelVerstegen oregano 11 g Pot2,19
Alternatief
1
ERU Cheddar slices product photo
ERU Cheddar slicesERU Slices Cheddar Naturel smeltkaas 150g1,39
Alternatief
1
Melkan Jong belegen 48+ kaas stuk product photo
Melkan Jong belegen 48+ kaas stukMelkan Gouda Jong-Belegen 48+ 930g8,71
Alternatief
1
g'woon Zwarte olijven zonder pit product photo
g'woon Zwarte olijven zonder pitg'woon zwarte olijven zonder pit 220g0,99
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1380
Koolhydraten
98
Vetten
72
Verzadigde vetten
43
Eiwitten
82
Vezels
6
Zout
9
Suiker
0