0
Winkelmand

Pollo al ajillo

Probeer ook eens deze heerlijke pollo al ajillo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de borrelpootjes met grof zout, versgemalen peper en de paprikapoeder.
  2. Braad ze in de olijfolie rondom bruin en voeg de knoflook en de tijm toe.
  3. Bak dit een paar minuten mee zonder dat de knoflook verbrandt.
  4. Blus af met de wijn of de sherry en laat de kip nog circa 15 minuten zachtjes sudderen.

Ingrediënten

4 personen

1000 gram bokkenlpootjes

1 theelepel paprikapoeder

3 eetlepels olijfolie

6 teentjes knoflook gehakt

3 takjes verse tijm

100 milliliter droge witte wijn
of
100 milliliter droge sherry

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bokkenpootjes product photo
g'woon Bokkenpootjesg'woon Bokkenpootjes 200 g1,35
5
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Droge witte huiswijn product photo
Coop Droge witte huiswijnCOOP Huiswijn wit droog BIB 3L9,99
Alternatief
1
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
1
Vetten
17
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0