0
Winkelmand

Pommes anna
 met mosterd

Geliefd bij veel Nederlanders: de aardappel! Dit recept voor pommes anna is een ideaal bijgerecht, lekker met groenten en eventueel een stukje vlees!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de aardappels in superdunne plakjes en leg in koud water. Dep vervolgens goed droog. Smelt de boter en giet voorzichtig af om de melkdeeltjes te verwijderen. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Vet een kleine hittebestendige koekenpan of ronde taartvorm in met 2 eetlepels van de geklaarde boter. Leg een laag aardappelplakjes iets overlappend in de pan. Meng de rest van de boter met de mosterd. Bestrijk met een beetje boter, leg weer een laag aardappelplakjes erop en bestrijk weer met boter. Herhaal met de rest van de aardappel.
  3. Bedek de pan of vorm met aluminiumfolie en bak circa 50 minuten in de oven. Verwijder het folie en bak nog 20 minuten. Keer om op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak nogmaals circa 20 minuten in de oven.

Ingrediënten

4 personen

600 gram vastkokende aardappels geschild

75 gram boter

1 theelepel mosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717472029973 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Franse mosterd product photo
g'woon Franse mosterdg'woon Franse Mosterd 250gr Pot0,81
Alternatief
1

Alternatief