0
Winkelmand

Pommes duchesse

Probeer ook eens deze pommes duchesse!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet af en stoom ze kort droog.
  2. Stamp ze, knijp fijn in een pureeknijper of wrijf door een zeef.
  3. Voeg beetje bij beetje de warme melk toe. Roer de boter er met een pollepel door tot een luchtige puree.
  4. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  5. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop 1 losgeklopt ei door de aardappelpuree.
  6. Schep de puree in de spuitzak. Spuit rozetten aardappelpuree op een met bakpapier beklede bakplaat.
  7. Bak in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin.

Ingrediënten

4 personen

1 kilogram kruimige aardappels geschild, in stukken

200 milliliter warme melk

50 gram boter

nootmuskaat (naar smaak toevoegen) versgeraspt

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
310
Koolhydraten
41
Vetten
12
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0