0
Winkelmand

Pommes duchesses van zoete aardappel

Probeer eens deze pommes duchesses van zoete aardappel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Kook de zoete aardappels met de knoflook in circa 20 minuten gaar en stamp daarna tot een fijne puree.
  3. Voeg de boter, bloem, tijmblaadjes en het ei toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep het mengsel in de spuitzak en spuit rozetjes van circa 3 cm Ø op de bakplaat.
  5. Bak de pommes duchesses circa 25 minuten in de oven tot de buitenkant knapperig en goudbruin is.

Ingrediënten

500 gram zoete aardappel geschild, in blokjes

1 teentje knoflook gepeld

40 gram boter

1 eetlepel bloem

1 takje tijm alleen de blaadjes

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

2135170000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
75
Koolhydraten
10
Vetten
3
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0