0
Winkelmand

Pompoendip met Parmezaan

Een gezonde dip van pompoen uit de oven en parmezaan. Lekker bij rauwkost of tortillachips.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de pompoen over de bakplaat en besprenkeld met 2 eetlepels olijfolie.
  2. Rooster de pompoen circa 15 minuten in een oven.
  3. Pureer daarna met de sinaasappelrasp, het sinaasappelsap, de Parmezaanse kaas, zout, peper en net zoveel olijfolie tot de gewenste dikte.

Ingrediënten

4 personen

400 gram pompoenen geschild, in blokjes

4 eetlepels olijfolie

1 theelepel sinaasappelrasp

1 sinaasappel uitgeperst

50 gram Parmezaanse kaas geraspt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pompoen groen product photo
Pompoen groenPompoen groen2,79
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
170
Koolhydraten
4
Vetten
14
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0