0
Winkelmand

Pompoenkoekjes

Probeer eens deze pompoenkoekjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pompoenblokjes gaar en laat uitlekken. Pureer en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Klop de eidooiers, een snufje zout, kaneelpoeder, basterdsuiker, sinaasappelrasp en zelfrijzend bakmeel erdoor.
  3. Schep kleine bergjes van het beslag met tussenruimte op de bakplaat.
  4. Bak de koekjes in de oven in 20-30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen en stevig worden.

Ingrediënten

4 personen

300 gram pompoenen in blokjes

4 eidooiers

1 theelepel kaneelpoeder

50 gram lichtbruine basterdsuiker

1 theelepel sinaasappelrasp

300 gram zelfrijzend bakmeel

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M1,99
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
2

Alternatief