0
Winkelmand

Pompoenstamppot met spinazie en geitenkaas

Probeer eens deze pompoenstamppot met spinazie en geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verdeel de pompoen over de bakplaat. Besprenkel met 2 eetlepels olie, zout en peper en bak circa 25 minuten in de oven.
  3. Kook intussen de aardappels gaar. Giet af en bewaar een kopje van het kookvocht.
  4. Stamp de aardappels tot een fijne puree en meng de rest van de olie, geroosterde pompoen, spinazie, zongedroogde tomaten en helft van de geitenkaas erdoor. Voeg eventueel wat kookvocht toe om de stamppot extra smeuïg te maken. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep de stamppot in 4 kommen, verbrokkel de rest van de geitenkaas erover en bestrooi met de pompoenpitten.

Ingrediënten

4 personen

400 gram pompoen in blokjes van ca. 2 cm

5 eetlepels olijfolie

500 gram aardappels in stukken

600 gram spinazie

8 zongedroogde tomaatjes fijngesneden

125 gram geitenkaas

1 handje pompoenpitten geroosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Coop Pompoen 400 gram product photo
Coop Pompoen 400 gramUnbranded Pompoen 400 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
8710624300364 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie2,09
Alternatief
1
3585510011731 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1
8718546998744 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
435
Koolhydraten
36
Vetten
23
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0