0
Winkelmand

Pompoentaartjes

Fan van hartige taartjes? Probeer dan eens deze pompoentaartjes uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rooster de pompoen in de oven in circa 30 minuten gaar en zacht. Laat even afkoelen en verwijder de schil.
  3. Verlaag de oventemperatuur naar 180ºC. Maal de geroosterde pompoen in een keukenmachine of met een staafmixer tot puree. Voeg de gecondenseerde melk, eieren en speculaaskruiden toe en meng tot een egaal mengsel.
  4. Snijd het bladerdeeg bij tot rondjes die in de muffinholtes passen. Verdeel de pompoenvulling over de deegbakjes en bak de pompoentaartjes in de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
  5. Neem uit de oven en laat voor het serveren even afkoelen. Lekker met kaneelsuiker.

Ingrediënten

450 gram pompoenen in blokjes

1 blikje gecondenseerde melk

2 eieren losgeklopt

1 eetlepel koekkruiden

12 plakjes bladerdeeg ontdooid

Ingrediënten

Voor 0 personen

Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,34
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
Alternatief
1
Koopmans Bladerdeeg product photo
Koopmans BladerdeegKoopmans Bladerdeeg Origineel 450gr0,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
255
Koolhydraten
32
Vetten
11
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
6
Vezels
1
Zout
0.7
Suiker
0