0
Winkelmand

Pompoentortilla met geitenkaas

Probeer ook eens deze heerlijke pompoentortilla met geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pompoen, verwijder de draden en pitten en snijd het vruchtvlees in plakken van 1 cm dik.
  2. Leg deze dakpansgewijs met de aardappelschijfjes in een ovenschaal.
  3. Sprenkel er de olijfolie over en strooi er tijm, zout en peper over.
  4. Zet het gerecht 30 minuten in het midden van de oven.
  5. Strooi er de laatste 5 minuten de geitenkaas over en laat dit licht smelten. Lekker met een tomatensalade.

Ingrediënten

4 personen

500 gram pompoenen

450 gram aardappelschijfjes koelvers, voorgekookt

50 milliliter olijfolie

1 eetlepel verse tijm gehakt
of
1 theelepel gedroogde tijm

125 gram zachte geitenkaas verkruimeld

Ingrediënten

Voor 4 personen

Pompoen mini product photo
Pompoen miniPompoen mini2,79
Alternatief
1
Aardappelschijfjes product photo
AardappelschijfjesSU AARDAPPELSCHIJFJES 450G0,82
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
280
Koolhydraten
21
Vetten
18
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0