0
Winkelmand

Portobello met risotto en camembert

Deze heerlijke gevulde hoedjes staan in no time op tafel.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de steel uit de paddenstoelen. Deze kun je gebruiken voor een soep of ander gerecht.
  3. Zet met de onderkant naar boven in een passende ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.
  4. Schuif in het midden van de oven en bak 10 minuten om voor te garen.
  5. Bereid de roerbak sensatie risotto volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  6. Snijd eventueel grote stukken groenten iets fijner.
  7. Snijd de basilicum fijn en schep door de risotto. Vul de paddenstoelen met de risotto.
  8. Snijd 4 plakken van 3 millimeter van de camembert en leg over de paddenstoelen.
  9. Zet onder de ovengrill en gril enkele minuten tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin begint te worden
  10. Serveer met wat rucola en de overgebleven risotto.

Ingrediënten

4 personen

4 stuks portobello's

4 eetlepels extra vergine olijfolie

1 pak risotto

3 takjes basilicum

1 stuk camembert

20 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

5425011820167 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8717774267974 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bar Orange Camembert product photo
Bar Orange CamembertBar Orange Camembert 240g1,32
Alternatief
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
445
Koolhydraten
20
Vetten
30
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
23
Vezels
3
Zout
2
Suiker
0