0
Winkelmand

Portobello met spinazie, ricotta en knapperig broodkruim

Ontdek deze geweldige combinatie van portobello met spinazie, ricotta en knapperig broodkruim!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de ricotta met de knoflook, de citroenrasp en het -sap en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en laat hierin de spinazie slinken. Leg de portobello's op een bakplaat, verdeel de spinazie erover en schep de ricotta erop.
  4. Meng het broodkruim met de Italiaanse kruiden, de rest van de olie en zout.
  5. Verdeel het broodkruim over de portobello's en bak circa 20 minuten in de oven totdat het broodkruim goudbruin en knapperig is.

Ingrediënten

4 personen

0.5 citroen schoongeboend

200 gram ricotta

1 teentje knoflook geperst

3 eetlepels olijfolie

300 gram verse spinazie

4 portobello's schoongemaakt, steeltjes verwijderd

1 handje broodkruim

1 theelepel Italiaanse kruiden

Ingrediënten

Voor 4 personen

3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Spinazie product photo
SpinazieSpinazie1,39
Alternatief
1
Portobello's product photo
Portobello'sPortobello's1,99
Alternatief
2
5060194790939 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Italiaanse kruiden product photo
Verstegen Italiaanse kruidenVerstegen Italiaanse kruiden 50 g Pot3,15
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
140
Koolhydraten
6
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0