0
Winkelmand

Pretzel-hotdogs

Probeer eens deze pretzel-hotdogs!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kneed het deeg nogmaals door en verdeel het in 10 stukken. Verwarm de oven voor op 225ºC.
  2. Rol het deeg uit tot rolletjes en draai deze om de knakworstjes heen. Leg de hotdogs op de bakplaat.
  3. Bestrijk ze met de eidooier, bestrooi met zeezout en bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Ingrediënten

400 gram bloem

1 theelepel suiker

1 theelepel bakpoeder

1 zakje gedroogde gist

10 knakworsten

1 eidooier losgeklopt

grof zeezout (naar smaak toevoegen) om te bestrooien

Ingrediënten

Voor 0 personen

Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,38
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
Il Molino Bakkers gist product photo
Il Molino Bakkers gistIl Molino Bakkers gist0,89
Alternatief
1
g'woon Knakworsten rund product photo
g'woon Knakworsten rundg'woon Runder knakworsten 400gr1,39
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
38
Vetten
9
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
13
Vezels
2
Zout
1.6
Suiker
0