0
Winkelmand

Provençaalse bonenschotel met runderworst

Probeer ook eens deze Provençaalse bonenschotel met runderworst!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de bonen, giet ze af en vang het vocht op.
  2. Verhit de olie en bak hierin de runderworstjes 10-12 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
  3. Fruit de ui en knoflook in het bakvet. Schep de tomaten­puree erdoor en bak nog 1 minuut.
  4. Voeg de tomatenblokjes, tijm, zout en peper toe. Stoof zachtjes 5 minuten. Schep de bonen erdoor met 150 ml van het opgevangen bonenvocht. Warm goed door.
  5. Schep het gerecht in een schaal en leg de worstjes erop. Lekker met aardappelpuree of gekookte aardappelen.

Ingrediënten

4 personen

800 gram witte bonen

2 eetlepels olijfolie

4 rundersaucijzen

1 ui gesnipperd

2 teentjes knoflook geperst

4 eetlepels tomatenpuree

400 milliliter tomatenblokjes

1 theelepel gedroogde tijm

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Witte bonen product photo
g'woon Witte boneng'woon WITTE BONEN 360G Pot1,09
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Rundersaucijs fijn 4 stuks product photo
Rundersaucijs fijn 4 stuksCoop Rundersaucijs fijn 4 x 100 gram2,99
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks0,99
Alternatief
1
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 140gr0,49
Alternatief
1
g'woon Tomatenblokjes in tomatensap product photo
g'woon Tomatenblokjes in tomatensapg'woon Tomatenblokjes 400gr0,49
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
495
Koolhydraten
26
Vetten
29
Verzadigde vetten
12
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0