0
Winkelmand

Provençaalse kapucijners

Probeer ook eens deze Provençaalse kapucijners!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Voeg de tomaten, hamreepjes en Provençaalse kruiden toe en bak circa 2 minuten mee. Giet de bouillon erbij en verwarm circa 3 minuten.
  3. Schep de kapucijners erdoor en verwarm zonder te koken. Roer de crème fraîche en mosterd erdoor. Serveer het gerecht met een groene salade of appelcompote en warm stokbrood.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

1 ui gesnipperd

2 teentjes knoflook gesnipperd

4 vleestomaten in partjes

250 gram hamreepjes

1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden

100 milliliter vleesbouillon

800 gram jonge kapucijners blik

125 milliliter crème fraîche

2 eetlepels dijonmosterd

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
Slagerskwaliteit Hamreepjes product photo
Slagerskwaliteit HamreepjesHamreepjes Slagerskwaliteit2,69
2
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
g'woon Jonge kapucijners product photo
g'woon Jonge kapucijnersg'woon JONGE KAPUCIJNERS 370 ML Pot1,15
Alternatief
3
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,85
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
25
Vetten
24
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0