0
Winkelmand

Puntpaprika met gehakt en olijven

Probeer eens dit heerlijke ovengerecht uit met puntpaprika met gehakt en olijven!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Meng het gehakt met de pijnboompitten, olijven, tomaten, basilicum, knoflook, zout en peper.
  4. Snijd aan de steelkant van de paprika een kapje eraf en snijd de paprika aan de onderkant bij de punt iets in.
  5. Schep de vulling met een lange (ijs)lepel in de paprika's en druk de vulling met de lepel naar beneden.
  6. Vul de paprika's voor 3/4 en leg ze naast elkaar in de ovenschaal met de kapjes ernaast.
  7. Bestrijk met de olie en zet circa 30 minuten in het midden van de oven.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pijnboompitten

500 gram rundergehakt

125 gram olijven zonder pit fijngehakt

12 gedroogde tomaten op olie fijngehakt

2 eetlepels basilicum gehakt

2 teentjes knoflook fijngehakt

4 rode puntpaprika's

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
2
8713526800307 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710725024732 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,69
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
8
Vetten
38
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
28
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0