0
Winkelmand

Puntpaprika met geitenkaas en pistache

Probeer eens deze puntpaprika met geitenkaas en pistache!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de steelkanten van de paprika's. Rol de paprika's om, terwijl je er zacht op drukt. Verwijder voorzichtig met een mesje de zaadlijsten.
  2. Meng de pistachenootjes door de geitenkaas en vul de paprika's hiermee. Druk goed aan en leg ze even in de diepvries tot de vulling stevig is.
  3. Snijd de gevulde paprika's in dikke plakken.

Ingrediënten

2 rode puntpaprika's

50 gram pistachenoten gepeld, geroosterd, grof gehakt

150 gram zachte geitenkaas

Ingrediënten

Voor 0 personen

Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,69
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
Melkan Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Melkan Jong belegen geitenkaas plakkenMelkan Kaas Geitenkaas Plakken 150g2,64
Alternatief
1

Alternatief