0
Winkelmand

Puree van wortel en pastinaak

Probeer ook eens deze heerlijke puree van wortel en pastinaak!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de winterwortels, de pastinaak (of knolselderij) en de aardappels in gelijke kleine stukken.
  2. Zet ze op met ruim water en wat zout en kook ze in circa 10 minuten gaar.
  3. Stamp ze fijn met een eetlepel boter of olijfolie en 50 ml warme groentebouillon. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.

Ingrediënten

4 personen

2 grote winterwortels geschild

1 grote pastinaak geschild
of
0.5 kleine knolselderij geschild

2 kruimige aardappels geschild

50 milliliter groentebouillon

1 eetlepel boter

1 snufje nootmuskaat

Ingrediënten

Voor 4 personen

Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
1
Bio+ Pastinaken product photo
Bio+ PastinakenBiologische pastinaak 10x400g EPS154041,89
1
Knolselderij product photo
KnolselderijKnolselderij is een verrassend alternatief voor aardappels.1,09
1
Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Nootmuskaat gemalen product photo
Verstegen Nootmuskaat gemalenVerstegen nootmuskaat gemalen 40 g Pot3,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
160
Koolhydraten
22
Vetten
4
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0