0
Winkelmand

Pureetorentjes met mosterd en bieslook

Een heerlijk recept voor pureetorentjes met mosterd en bieslook.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
  3. Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat.
  4. Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.

Ingrediënten

4 personen

500 gram kant-en-klare aardappelpuree
of
500 gram aardappelpuree diepvries

2 eetlepels grove mosterd

2 eetlepels bieslook gehakt

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Aardappelpuree à la minute product photo
g'woon Aardappelpuree à la minuteg'woon Aardappel puree à la minute naturel 3x60gr1,02
Alternatief
3
8710624251772 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
130
Koolhydraten
18
Vetten
4
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0