0
Winkelmand

Raapsteeltjesstamppot met geitenkaas

Probeer ook eens deze raapsteeltjesstamppot met geitenkaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kook de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Snijd de raapsteeltjes eventueel iets kleiner. Snijd de tomaten aan de bovenzijde kruislings in.
  3. Strooi er zout en peper over en sprenkel er olijfolie over. Zet ze op de bakplaat 15 cm onder de grill.
  4. Giet de aardappels af. Stamp ze met de crème fraîche en peper naar smaak tot een grove puree.
  5. Schep de raapsteeltjes erdoor en houd even warm. Leg de geitenkaas naast de tomaten onder de grill tot de kaas licht kleurt.
  6. Druppel een beetje honing op de geitenkaas.
  7. Serveer de stamppot met daarop de geitenkaas met honing en daarop de gepofte tomaat.

Ingrediënten

4 personen

1500 gram kruimige aardappels geschild, in stukken

400 gram raapsteeltjes

4 tomaten

2 eetlepels olijfolie

125 milliliter crème fraîche

400 gram zachte geitenkaas in 4 plakken

2 eetlepels honing

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
8710624753436 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Trostomaten product photo
TrostomatenCoop trostomaten 500g schaaltje1,99
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Coop Jong belegen geitenkaas plakken product photo
Coop Jong belegen geitenkaas plakkenCoop Jong belegen geitenkaas gesneden3,50
Alternatief
2
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
750
Koolhydraten
84
Vetten
33
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0