0
Winkelmand

Raapstelenstamppotje met waterkers en kaaswafeltjes

Probeer ook eens deze heerlijke raapstelenstamppotje met waterkers en kaaswafeltjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de aardappels.
  2. Rasp de Parmezaanse kaas met een fijne rasp en maak kleine bergjes kaas op de bakplaat.
  3. Bak ze circa 10 minuten in het midden van de oven tot ze gesmolten en licht verkleurd zijn. Laat de kaaswafeltjes buiten de oven afkoelen en krokant worden.
  4. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan. Stamp intussen de aardappels fijn en maak er met de boter en crème fraîche een romige puree van.
  5. Snijd de raapstelen en waterkers grof en schep ze door de warme puree tot ze licht geslonken zijn.
  6. Schep de spekjes en het bakvet erdoor en breng op smaak met peper.
  7. Serveer de stamppot met de kaaswafeltjes. Lekker met gehaktballetjes of gebakken vis.

Ingrediënten

4 personen

800 gram kruimige aardappels geschild, in gelijke stukken

100 gram Parmezaanse kaas

100 gram gerookt ontbijtspek in reepjes

20 gram boter

100 milliliter crème fraîche

400 gram raapsteeltjes gedroogd, gewassen

50 gram waterkers

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen4,29
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Coop ontbijtspek 1 ster product photo
Coop ontbijtspek 1 sterOntbijtspek.1,79
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
8710624753436 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

waterkers
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
35
Vetten
29
Verzadigde vetten
17
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0