0
Winkelmand

Rabarber-frambozensorbet met pistachecrumble

Probeer eens deze rabarber-frambozensorbet met pistachecrumble! Deze heerlijke combinatie is zeker het proberen waard.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de frambozen met de afgekoelde rabarberpuree in een keukenmachine.
  2. Klop het eiwit tot een luchtig, wit schuim (geen pieken) en roer de rest van de suiker erdoor. Roer het opgeklopte eiwit goed door het rabarbermengsel en zet in een afgesloten bak circa 2 uur in de diepvries.
  3. Verdeel het ijs over kommetjes en bestrooi met de pistachecrumble, wat frambozen en eventueel blaadjes basilicum.

Ingrediënten

4 personen

300 gram rabarber in stukken

150 gram suiker

50 gram pistachenoten gepeld
of
50 gram hazelnoten

1 eetlepel honing

100 gram frambozen ontdooid, diepvries

1 eiwit

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hak Rabarber compote product photo
Hak Rabarber compoteHAK Rabarbercompote 360gr1,49
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,19
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr1,88
Alternatief
1
Ritter Sport Puur hele hazelnoot product photo
Ritter Sport Puur hele hazelnootDunkle Voll-Nuss1,42
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624284039 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715295001824 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
275
Koolhydraten
43
Vetten
9
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0