0
Winkelmand

Radijsjes met specerijendip

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge, hete koekenpan. Voeg het komijn- en korianderpoeder toe en rooster kort mee.
  2. Wrijf alles grof in een vijzel met 1/2 theelepel grof zeezout en 1/4 theelepel versgemalen peper. Dip schoongemaakte gehalveerde radijsjes in deze specerijenmix.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels sesamzaad

0.5 eetlepel komijnpoeder (djinten)

0.5 eetlepel korianderpoeder (ketoembar)

1 bosje radijs gehalveerd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen SesamzaadVerstegen sesamzaad 44 g Pot2,25
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
8712200067562 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief