0
Winkelmand

Radijsstamppot met salami

Probeer eens deze radijsstamppot met salami!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels gaar. Was de radijsjes met loof. Snijd het loof eraf en houd apart. Snijd of schaaf de radijsjes in dunne plakjes.
  2. Verhit de boter en de olie en bak hierin de radijsplakjes circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de salami toe en bak deze 2-3 minuten mee. Snijd het radijsloof fijn.
  3. Giet de aardappels af en stamp ze fijn met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep het radijsmengsel met het bakvet en het radijsloof door de aardappelpuree.

Ingrediënten

4 personen

1.5 kilogram kruimige aardappels geschild, in stukken

4 bosjes radijsjes

50 gram boter

2 eetlepels arachideolie

300 gram salami in reepjes

125 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Coop Salami product photo
Coop SalamiCoop Salami2,63
Alternatief
2
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
840
Koolhydraten
67
Vetten
51
Verzadigde vetten
24
Eiwitten
23
Vezels
8
Zout
2.5
Suiker
0