0
Winkelmand

Ragout van paddenstoelen

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg alle paddenstoelen toe en bak ze in circa 8 minuten zacht.
  2. Voeg de bloem toe en roer goed door. Schenk de slagroom en bouillon erbij en laat circa 5 minuten pruttelen op een lage stand, tot de saus is ingedikt tot een romige ragout.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm intussen de pasteibakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep de ragout in de pasteibakjes en verdeel een handje rucola erover.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

1 ui gesnipperd

1 teentje knoflook geperst

250 gram kastanjechampignons schoongeveegd, in kwarten

400 gram gemengde paddenstoelen in grove stukken, schoongeveegd

50 gram bloem

125 milliliter slagroom

300 milliliter paddenstoelenbouillon

8 pasteibakjes

75 gram rucola

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725005649 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
8710624252984 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Pasteibakjes product photo
PasteibakjesJos Poell Pasteitjes 125 Gram0,95
1
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
770
Koolhydraten
51
Vetten
55
Verzadigde vetten
33
Eiwitten
14
Vezels
6
Zout
1.6
Suiker
0