0
Winkelmand

Ragù alla bolognese met spaghetti

Probeer eens deze heerlijke pasta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en bak hierin de pancetta 2-3 minuten.
  2. Voeg het gehakt toe en bak het in circa 10 minuten rul.
  3. Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  4. Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe en stoof zachtjes circa 15 minuten.
  5. Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  6. Roer de kookroom door de saus en breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer de spaghetti met de saus.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

100 gram pancetta in reepjes

500 gram rundergehakt

1 keer basisrecept soffritto

1 blik tomatenblokjes

200 milliliter rode wijn

350 gram spaghetti

125 milliliter kookroom
of
125 milliliter melk

Ingrediënten

Voor 4 personen

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1020
Koolhydraten
78
Vetten
55
Verzadigde vetten
18
Eiwitten
42
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0