0
Winkelmand

Ramen (Japanse noedelsoep)

Met rundvleesreepjes, udon noodles, roerbakgroenten, zacht gekookt eitje en runderbouillon.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de koriander grof, meng met de taugé, breng op smaak met wat limoensap, peper en zout.
  2. Verwarm een grote wok op hoog vuur en voeg de olie toe. Laat goed heet worden en bak er de rundvleesreepjes kort in aan.
  3. Schep de reepjes uit de pan en wok er de groenten in en blus af met de bouillon.
  4. Bereid de noedels zoals aangegeven op de verpakking en doe ze alvast in de kommetjes.
  5. Schep de bouillon en de groenten er overheen en schep de reepjes er bovenop.
  6. Serveer met de taugé en koriander. Bestrooi met wat sesamzaad. Breng je soep eventueel verder op smaak met sojasaus.

Ingrediënten

4 personen

300 gram udon noedels

500 gram oosterse roerbakgroenten

300 gram runderreepjes

125 gram taugé

0.5 bosje koriander

1 limoen

1 eetlepel sesamzaad

4 eieren

1 liter runderbouillon

4 eetlepels sojasaus

Ingrediënten

Voor 4 personen

Go Tan Udon noodles product photo
Go Tan Udon noodles1,92
Alternatief
2
Wokgroenten Chinese stijl product photo
Wokgroenten Chinese stijl1,99
Alternatief
2
Runderreepjes naturel product photo
Runderreepjes naturel4,63
Alternatief
1
Go-Tan Atjar tauge product photo
Go-Tan Atjar tauge1,02
1
Verse koriander product photo
Verse koriander1,19
Alternatief
1
Limoenen product photo
Limoenen1,19
1
Verstegen Sesamzaad product photo
Verstegen Sesamzaad2,25
1
Coop scharreleieren maat M (6 stuks) product photo
Coop scharreleieren maat M (6 stuks)1,99
Alternatief
1
O'cral Runderbouillon product photo
O'cral Runderbouillon0,87
Alternatief
3
Conimex  Fles Sojasaus product photo
Conimex Fles Sojasaus2,69
Alternatief
1

Alternatief