0
Winkelmand

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

Probeer eens deze ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de basilicum met de olie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Rooster de spekreepjes in een droge, hete koekenpan.
  4. Giet de ravioli af en schep de spekjes, bosui en zalm erdoor.
  5. Besprenkel de pasta met de basilicumolie.
  6. Lekker met een rucolasalade.

Ingrediënten

4 personen

1 bosje basilicum

100 milliliter olijfolie

2 eetlepels citroensap

500 gram ravioli gevuld met kaas
of
500 gram tortellini gevuld met kaas

200 gram gerookte spekreepjes

0.5 bosje lente-/bosui in ringen

200 gram gerookte zalm in reepjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicum product photo
Selezione Ristorante Gevulde pasta basilicumSelezione Ristorante Gevulde pasta basilicum2,99
Alternatief
2
Daily Chef Ravioli kaas product photo
Daily Chef Ravioli kaasDaily Chef Ravioli kaas2,09
Alternatief
2
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
945
Koolhydraten
76
Vetten
54
Verzadigde vetten
16
Eiwitten
38
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0