0
Winkelmand

Regenboogplaat met beenham

Dit kleurrijke recept ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook nog eens om je vingers bij af te likken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de groenten en aardappels als de kleuren van de regenboog per soort in rijen over een bakplaat.
  2. Bestrooi met zout en peper en besprenkel royaal met olie. Zet de bakplaat 20-25 minuten in het midden van de oven.
  3. Bestrijk de beenham met een beetje olie en steek met de takjes rozemarijn tussen de rijen groenten. Rooster de regenboogplaat nog circa 5 minuten verder in de oven.

Ingrediënten

4 personen

2 rode uien in smalle partjes

1 aubergine in blokjes

2 rode puntpaprika's in smalle ringen, zonder zaadjes

250 gram broccoli in kleine roosjes

2 winterwortels in plakjes

200 gram cherry-/kerstomaatjes gehalveerd

450 gram aardappelpartjes diepvries

450 gram aardappelpartjes diepvries

4 eetlepels olijfolie
of
4 eetlepels arachideolie

400 gram beenhammen in plakken

4 takjes rozemarijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,95
Alternatief
1
8710725015549 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zoete puntpaprika's product photo
Zoete puntpaprika'sCoop punt paprika 2 stuks folie1,69
Alternatief
1
2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
Coop Cherrytomaten product photo
Coop CherrytomatenCherrytomaten 250g0,89
Alternatief
1
Aardappelpartjes gekruid product photo
Aardappelpartjes gekruidUNBRANDED Gekruide aardappelpartjes 450gr1,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Beenham naturel product photo
Beenham naturelBeenham 1 st7,18
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
405
Koolhydraten
35
Vetten
16
Verzadigde vetten
4
Eiwitten
25
Vezels
10
Zout
2.1
Suiker
0