0
Winkelmand

Rendang daging

Probeer eens deze rendang daging!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en bak hierin de boemboe 1-2 minuten. Voeg het vlees toe en bak 2-3 minuten mee.
  2. Giet de kokosmelk en circa 200 ml water erbij en voeg de sereh en gember toe. Stoof zachtjes 1,5-2 uur met het deksel op de pan tot het vlees zacht is.
  3. Verwijder de laatste 30 minuten het deksel zodat het vocht iets inkookt.
  4. Verwijder de sereh en gember voor het serveren.

Ingrediënten

4 personen

1 eetlepel arachideolie

1 bakje boemboe voor rendang

500 gram runderlappen in blokjes van ca. 3 cm

400 milliliter kokosmelk blik

1 stengel sereh gekneusd

1 stuk verse gember geschild, in stukken, ca. 3 cm

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Tokolie Boemboe Rendang product photo
Tokolie Boemboe RendangToko Lien Boemboe Rendang 100g0,95
Alternatief
1
Blonde d'Aquitaine Runder riblap product photo
Blonde d'Aquitaine Runder riblapRunderriblap 2 ster5,95
Alternatief
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
Go-Tan Gehakte sereh product photo
Go-Tan Gehakte serehGo-Tan Gehakte sereh1,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
370
Koolhydraten
12
Vetten
24
Verzadigde vetten
13
Eiwitten
26
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0