0
Winkelmand

Reuben sandwich met zuurkool

Weinig tijd vanavond? Deze vullende broodmaaltijd is gegarandeerd een herhaalrecept voor avonden vol stevige trek en weinig tijd.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de zuurkool uit de verpakking, knijp het vocht eruit en laat verder uitlekken in een vergiet en meng de mosterd met de mayonaise.
  2. Beleg de boterhammen met een plak kaas, verdeel over een bakplaat en schuif voor 2,5 minuten in de oven.
  3. Haal de boterhammen met gesmolten kaas uit de oven en verdeel de zuurkool en de in plakken gesneden cornedbeef over 8 boterhammen.
  4. Stapel 4 van de belegde boterhammen met zuurkool en cornedbeef op de 4 andere belegde boterhammen met zuurkool en cornedbeef.
  5. Verdeel de mosterdmayonaise over de sandwiches en dek af met de 4 overgebleven boterhammen met gesmolten kaas … en klaar is je Reuben sandwich.

Ingrediënten

4 personen

400 gram zuurkool pakje

4 eetlepels grove mosterd

4 eetlepels mayonaise

12 plakken boerenbrood

12 plakken belegen kaas

300 gram cornedbeef of gebraden gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kramer's Zuurkool product photo
Kramer's ZuurkoolKRAMER RAUWE ZUURKOOL NATUREL 500 GRAM0,59
Alternatief
1
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse Mosterd product photo
De Echte Zaanse Mosterd Echte Grove Zaanse MosterdMostermolen 'De Huisman' BV De echte Zaanse mosterd grof 335 gr pot1,09
Alternatief
1
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
8715196087637 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Goudse kaas jong belegen gesneden product photo
Coop Goudse kaas jong belegen gesnedenCoop Goudse kaas jong belegen gesneden2,50
Alternatief
2
Coop Corned beef product photo
Coop Corned beefCorned beef.2,08
Alternatief
3

Alternatief