0
Winkelmand

Ribeye met pittige tomaten-olijvensaus

Probeer ook eens deze heerlijke ribeye met pittige tomaten-olijvensaus!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Haal het vlees uit de pan en houd het onder aluminiumfolie warm in de oven.
  3. Bak in het bakvet de knoflook met de chorizo 2 minuten. Voeg de olijven, de rozemarijn en de gezeefde tomaten toe en stoof 5 minuten.
  4. Serveer de ribeye met de tomaten-olijvensaus.Lekker met rijst en sperziebonen of spruitjes.

Ingrediënten

4 personen

4 ribeyes

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook in plakjes

100 gram chorizo in reepjes

100 gram groene olijven gehalveerd

2 takjes rozemarijn
of
1 theelepel gedroogde rozemarijn

400 gram gezeefde tomaten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ribeye 1 stuk product photo
Ribeye 1 stukRibeye 1 stuk9,00
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizo product photo
Trots van Coop Authentieke spaanse chorizoTop! van Coop Authentiek spaanse chorizo2,50
Alternatief
1
Carbonell Groene olijven zonder pit product photo
Carbonell Groene olijven zonder pitCARBONELL GROENE OLIJVEN ZONDER PIT1,09
Alternatief
1
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200757203 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Gezeefde tomaten product photo
g'woon Gezeefde tomateng'woon Gezeefde tomaten0,59
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
455
Koolhydraten
7
Vetten
29
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
39
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0