0
Winkelmand

Ribkarbonade in balsamicojus met venkel

Probeer eens deze ribkarbonade in balsamicojus met venkel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de ribkarbonades met zout en peper. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de karbonades in 2-3 minuten per kant goudbruin. Schep ze uit de pan op een bord.
  2. Giet de balsamico bij het bakvet, breng aan de kook en kook 1-2 minuten in.
  3. Leg de karbonades weer in de pan, bedruip ze met de jus en laat op een lage stand 2-3 minuten stoven.
  4. Kook intussen de peultjes circa 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  5. Meng de peultjes met de sinaasappel, venkel, basilicumblaadjes en olijven.
  6. Meng de rest van de olie met de wijnazijn, zout en peper en besprenkel de salade ermee.
  7. Serveer de salade bij de karbonades met jus. Lekker met gekookte krieltjes of pasta.

Ingrediënten

4 personen

4 ribkarbonades

5 eetlepels olijfolie

150 milliliter balsamicoazijn

200 gram peultjes afgehaald

2 sinaasappels geschild, in partjes

2 venkelknollen in dunne plakken geschaafd

1 bosje basilicum

100 gram olijven gehalveerd, zonder pit

2 eetlepels rodewijnazijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Coop Peultjes product photo
Coop PeultjesCoop Peultjes1,95
Alternatief
1
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,99
Alternatief
1
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710147572545 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725024732 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624237264 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Niet beschikbaar

ribkarbonades
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
410
Koolhydraten
14
Vetten
24
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0