0
Winkelmand

Ricotta pancakes met passievrucht

Meng de ricotta met de melk en eidooiers. Klop ineen andere kom de eiwitten stijf. Meng het bakmeel met een snufje zout. Maak een kuiltje in het…

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ricotta met de melk en eidooiers. Klop in een andere kom de eiwitten stijf. Meng het bakmeel met een snufje zout. Maak een kuiltje in het midden en giet het ricotta-mengsel erbij. Roer kort door tot alles goed gemengd is. Spatel de eiwitten voorzichtig erdoor tot een glad en luchtig mengsel.
  2. Verhit de olie en bak hierin kleine pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin. Klop de boter glad met de honing. Leg een paar pancakes op elkaar en maak af met de passievruchtpitjes en een lepel honingboter.

Ingrediënten

4 personen

250 gram ricotta

125 milliliter melk

2 eieren gesplitst

100 gram zelfrijzend bakmeel

2 eetlepels kokosolie
of
2 eetlepels zonnebloemolie

3 eetlepels zachte boter

1 eetlepel honing

4 passievruchten gehalveerd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrij product photo
Koopmans Zelfrijzend amandelbakmeel glutenvrijKoopmans Zelfrijzend Amandelmeel glutenvrij3,99
Alternatief
1
8718924011317 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
g'woon Halvarine product photo
g'woon Halvarineg'woon Halvarine 500gr0,75
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Passievrucht product photo
PassievruchtPassievrucht2,49
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
430
Koolhydraten
27
Vetten
28
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
16
Vezels
1
Zout
0.9
Suiker
0