0
Winkelmand

Rijst met groene kool

Probeer ook eens deze rijst met groene kool!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst. Bak de spekblokjes knapperig in een hete wok of hapjespan. Schep ze uit de pan en houd apart.
  2. Fruit de ui in het spekvet. Voeg de olie, het gehakt en het bouillonblokje toe en bak het gehakt rul.
  3. Schep de kool erdoor en roerbak tot de kool beetgaar is. Meng de spekjes erdoor.
  4. Serveer de rijst met het koolmengsel en besprenkel met de ketjap.

Ingrediënten

5 personen

250 gram pandanrijst
of
250 gram basmatirijst

250 gram mager gerookt spek in blokjes

1 ui gesnipperd

2 eetlepels arachideolie
of
2 eetlepels zonnebloemolie

500 gram rundergehakt

1 vleesbouillontablet

750 gram savooiekolen in reepjes

3 eetlepels ketjap manis

Ingrediënten

Voor 5 personen

8717306671187 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
8713526800307 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Larco Fond Vlees bouillon product photo
Larco Fond Vlees bouillonLarco Fond Vlees bouillon1,83
Alternatief
1
Witte kool product photo
Witte koolWitte kool2,39
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
680
Koolhydraten
50
Vetten
37
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
34
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0