Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer de spruiten. Snijd de bosui in schuine dunne ringen en houd wat groene ringen apart voor de garnering.
- Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de spruiten en de sperziebonen in de pan en kook ongeveer 5 minuten.
- Verwarm de kokosmelk in een klein steelpannetje en meng de pindakaas erdoorheen tot een gladde satésaus.
- Verhit een wokpan met en scheut olie en wok de sperziebonen, spruiten en bosui 2 minuten op hoog vuur. Schep vervolgens de boemboe er doorheen en verwarm nog 2 minuten op laag vuur.
- Verhit een grillpan (of koekenpan). Bestrijk de kipsaté spiezen met een klein beetje olie en gril de spiesen gaar in ongeveer 5 minuten.
- Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep de groentes ernaast en leg de kipsaté spiesen erop. Garneer met de satésaus en de bosui.
Ingrediënten
4 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 0
- Koolhydraten
- 0
- Vetten
- 0
- Verzadigde vetten
- 0
- Eiwitten
- 0
- Vezels
- 0
- Zout
- 0
- Suiker
- 0