0
Winkelmand

Rijstsalade met kip en cashewnoten

Probeer ook eens deze rijstsalade met kip en cashewnoten!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng 1 liter water aan de kook. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de paprikastukjes de laatste 5 minuten mee.
  2. Giet de rijst en paprika af in een zeef en spoel goed onder de koude kraan.
  3. Meng rijst en paprika met het bosuitje, de kipfilet, perzik en cashewnoten en schep de yoghurtdressing erdoor.
  4. Verdeel de rijstsalade over 4 kommetjes en zet in elk kommetje een vork.

Ingrediënten

4 personen

1 rode paprika in kleine blokjes

1 lente-/bosui in smalle ringen

150 gram kipfilets in reepjes, vleeswaren

2 halve perziken in blokjes, blik

125 gram witte snelkookrijst

75 gram gezouten cashewnoten

100 milliliter yoghurtdressing met tuinkruiden

Ingrediënten

Voor 4 personen

3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8718882998675 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Dole Halve perziken op lichte siroop product photo
Dole Halve perziken op lichte siroopDole Halve perziken op lichte siroop1,65
Alternatief
1
g'woon Witte snelkookrijst product photo
g'woon Witte snelkookrijstg'woon Witte rijst 400 gram0,79
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten gezouten product photo
g'woon Cashewnoten gezouteng'woon cashew noten gezouten 150 gram1,77
Alternatief
1
8712566175895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
350
Koolhydraten
37
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0