0
Winkelmand

Risotto met doperwten en rauwe ham

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de helft van de boter in een koekenpan. Voeg de rijst toe en bak circa 3 minuten, tot de korrels glazig zijn. Voeg vervolgens een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Herhaal dit met de bouillon tot de rijst in circa 20 minuten beetgaar is. Voeg na 15 minuten de bevroren doperwten toe.
  2. Roer vervolgens de overige boter en Parmezaanse kaas door de risotto en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de ham.

Ingrediënten

1 persoon

1 eetlepel boter

75 gram risottorijst

300 milliliter groentebouillon

100 gram diepvriesdoperwten

25 gram Parmezaanse kaas geraspt

3 plakken rauwe hammen

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
Bio+ Groente bouillonblokjes product photo
Bio+ Groente bouillonblokjesBio+ bouillon blokjes groente 6x10gr0,81
Alternatief
1
g'woon Tuinerwten product photo
g'woon Tuinerwteng'woon Tuinerwten1,19
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
Coop Serranoham flinterdun product photo
Coop Serranoham flinterdunCoop Serranoham flinterdun1,75
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
635
Koolhydraten
74
Vetten
23
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
30
Vezels
6
Zout
4.9
Suiker
0