0
Winkelmand

Risotto met garnalen en bieslook

Probeer eens deze risotto met garnalen en bieslook!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui op een lage stand in circa 5 minuten zacht. Voeg de rijst toe en roer door de olie.
  2. Giet 150 ml visbouillon bij de rijst en roer tot de bouillon is opgenomen. Voeg steeds een scheut bouillon toe en blijf roeren tot de bouillon is opgenomen door de rijst. Na circa 20 minuten roeren is de risotto beetgaar.
  3. Verhit intussen 1 eetlepel olie en bak hierin de garnalen om en om in circa 5 minuten gaar. Schep ze samen met de bieslook door de risotto.

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels olijfolie

1 ui fijngesnipperd

300 gram risottorijst

600 milliliter visbouillon van 1 tablet heet

400 gram grote garnalen gepeld

1 handje bieslook gehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Grano ui product photo
Grano uiTop! van Coop Ui XL0,49
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
Grote garnalen product photo
Grote garnalenGrote garnalen2,79
Alternatief
4
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
59
Vetten
9
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
25
Vezels
1
Zout
2.7
Suiker
0