0
Winkelmand

Risotto met groene groenten en gerookte zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoge stand. Voeg de sjalot en knoflook toe en fruit 1 minuut.
  2. Schep de rijst erdoor en bak circa 3 minuten tot de korrels glazig zijn. Voeg een scheutje bouillon toe en roer tot deze is opgenomen.
  3. Voeg dan weer een nieuwe scheut bouillon toe en herhaal dit circa 20 minuten tot de rijst gaar is. Voeg de laatste 5 minuten de doperwten en tuinbonen toe en roer door.
  4. Meng intussen de mascarpone met de citroenrasp, -sap, zout en peper. Roer de citroenmascarpone door de risotto, verdeel de zalm erover en bestrooi met de peterselie.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels olijfolie

1 sjalot gesnipperd

1 teentje knoflook geperst

300 gram risottorijst

1 liter kippenbouillon

200 gram diepvriesdoperwten

200 gram diepvriestuinbonen

6 eetlepels mascarpone

1 citroen rasp en sap

200 gram gerookte zalm in reepjes

1 handje platte peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Doperwten extra fijn product photo
g'woon Doperwten extra fijng'woon Doperwten extra fijn 200g0,88
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Niet beschikbaar

diepvriestuinbonen
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
595
Koolhydraten
70
Vetten
22
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
24
Vezels
8
Zout
4.1
Suiker
0