0
Winkelmand

Risotto met vis

Probeer ook eens deze risotto met vis!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook en de lente-uitjes glazig.
  2. Doe de rijst erbij, schep een paar keer om zodat de rijst er mooi glanzend uitziet en voeg er de wijn eraan toe.
  3. Giet er zodra de wijn door de rijst is opgenomen een beetje hete bouillon toe en roer tot de rijst al het vocht heeft opgenomen. Voeg steeds weer wat bouillon toe en blijf roeren tot de rijst na circa 25 minuten gaar is. De risotto is goed als de rijst nog vochtig is en de korrels nog stevig maar wel gaar zijn.
  4. Voeg er zo'n 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de stukjes kabeljauw aan toe. Werk de garnaaltjes er vlak voor het opdienen door.

Ingrediënten

5 personen

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook fijngesnipperd

1 bosje lente-/bosui in ringetjes

400 gram risottorijst

100 milliliter witte wijn

900 milliliter visbouillon

450 gram kabeljauwfilets in blokjes

100 gram garnalen

Ingrediënten

Voor 5 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
8710725022189 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
430
Koolhydraten
64
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
27
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0