0
Winkelmand

Risotto met zalm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Gebruik de bouillon, de boter en de parmensaanse kaas voor de bereiding.
  3. Kook de haricotsverts in kokend water in 5 minuten beetgaar, snijd in kleine stukjes.
  4. Borstel de champignons schoon, snijd in vieren en bak in de helft van de olijfolie knapperig en gaar.
  5. Meng voorzichtig door de risotto.
  6. Bak de moten zalm in een hete koekenpan met de rest van de olijfolie in 4 minuten aan beide zijden mooi rose. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Serveer de risotto in het midden van een bord, leg de zalm eroverheen en de groente erom.

Ingrediënten

2 personen

2 zalmmoten zonder huid

1 pak risottorijst

1 bakje haricot verts

250 gram (kastanje)champignons

1 bos-ui

1 stuk Parmezaanse kaas

400 ml basisbouillon

30 gram Bak- & braadboter

1 zout en peper

2 eetlepels olijfolie

Ingrediënten

Voor 2 personen

8710725021700 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
Coop Haricot verts product photo
Coop Haricot vertsCoop Haricot verts2,79
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1
8710624252984 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Croma Vloeibare bakboter voor bakken en braden voordeelfles product photo
Croma Vloeibare bakboter voor bakken en braden voordeelflesCroma Bakken en Braden Vloeibare Bakboter Voordeelfles 750 ml3,45
Alternatief
1
Jozo Zout & peper mix product photo
Jozo Zout & peper mixJOZO Zout & Peper Mix Extra Fijn 100 g Bus1,09
Alternatief
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1

Alternatief