0
Winkelmand

Risotto met zeevruchtencocktail

Probeer ook eens risotto met zeevruchtencocktail!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de sjalotjes en knoflook lichtbruin.
  2. Voeg de rijst toe en roer hem op lage stand door de olie tot de rijstkorrels glanzend en doorzichtig zijn.
  3. Voeg een gedeelte van de bouillon toe, breng dit al roerend aan de kook en laat het opnemen door de rijst. Voeg de rest van de bouillon ook in gedeelten toe totdat de rijst alles heeft opgenomen (na ongeveer 15 minuten). De rijst moet nu beetgaar zijn.
  4. Verwarm ondertussen nog een eet­lepel olie en roerbak de zeevruchten 2 tot 3 minuten. Schep ze samen met de gehakte kruiden door de risotto en breng verder op smaak met zout en peper.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels olijfolie

2 sjalotjes fijngesnipperd

1 teentje knoflook geperst

200 gram risottorijst

350 milliliter visbouillon van tablet warm

300 gram zeevruchtencocktails ontdooid

3 eetlepels verse peterselie fijngehakt
of
3 eetlepels verse bieslook fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
g'woon Bouillon blokjes vis product photo
g'woon Bouillon blokjes visg'woon Bouillon blokjes vis 8x10gr0,86
Alternatief
1
8710624322885 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
345
Koolhydraten
43
Vetten
12
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0