0
Winkelmand

Rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui

Een heerlijk Hollands recept voor rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Giet de bonen af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken.
  2. Verhit de olie in een wok. Fruit hierin de knoflook en roerbak de paprika 4 minuten.
  3. Schep de bosui, de tijm en de bonen erdoor en bak nog 2 minuten.
  4. Voeg paprikapoeder en zout en peper naar smaak toe. Serveer het gerecht bestrooid met de geitenkaas.

Ingrediënten

2 personen

350 gram rode bonen blik

2 eetlepels wokolie
of
2 eetlepels arachideolie

1 teentje knoflook gehakt

1 rode paprika in repen, zonder zaadjes

1 gele paprika in repen, zonder zaadjes

2 lente-/bosuitjes in stukjes van 2 cm

0.5 eetlepel verse tijm gehakt

1 mespunt paprikapoeder

100 gram zachte geitenkaas

Ingrediënten

Voor 2 personen

Bonduelle Rode kidneybonen product photo
Bonduelle Rode kidneybonenBonduelle groenteconserven Rode kidneybonen 160g blik0,99
Alternatief
2
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3480 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot2,19
Alternatief
1
MelkanGeitenkaas naturel product photo
MelkanGeitenkaas naturelMelkanGeitenkaas naturel1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
420
Koolhydraten
33
Vetten
19
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
21
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0