0
Winkelmand

Rode curry met garnalen en basmati rijst

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en snijd de knoflook fijn en snipper de rode ui. Snijd de koriander grof en de limoen in partjes.
  3. Verhit en scheutje olie in een soeppan en fruit de knoflook en ui aan. Voeg de rode curry pasta en de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  4. Voeg vervolgens de nasi/bami groenten en garnalen toe en laat voor 10 minuten pruttelen.
  5. Verdeel de rijst samen met de curry over 4 borden, garneer met koriander en serveer samen met de partjes limoen.

Ingrediënten

4 personen

300 gram basmatirijst

1 teen knoflook

1 stuk rode ui

2 stukken limoenen

2 eetlepels Rode currypasta

400 milliliter kokosmelk

300 gram garnalen

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,39
1
Koh Tai Rode currypasta product photo
Koh Tai Rode currypastaKoh Thai pasta Rode Curry 225 gram2,19
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
Coop Wokgarnalen product photo
Coop WokgarnalenCoop Wokgarnalen5,13
Alternatief
1

Alternatief