0
Winkelmand

Rode curry met roerbakgroenten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de rijst. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  2. Verhit de wokolie en roerbak hierin de groenten 3-4 minuten. Voeg de rode curry toe en bak deze 1 minuut mee.
  3. Giet de kokosmelk erbij, meng goed en breng al roerend aan de kook. Kook zachtjes 1 minuut.
  4. Serveer de curry met de rijst en bestrooi met de rode ui, koriander en cashewnoten.

Ingrediënten

2 personen

200 gram rijst

75 gram ongezouten cashewnoten

2 eetlepels wokolie

400 gram oosterse wokgroenten

1 bakje Thaise rode currypasta

250 milliliter kokosmelk

1 rode ui fijngesneden

1 eetlepel koriander gehakt

Ingrediënten

Voor 2 personen

g'woon Basmati rijst product photo
g'woon Basmati rijstg'woon basmati rijst 1000g2,49
Alternatief
1
g'woon Cashewnoten ongezouten product photo
g'woon Cashewnoten ongezouteng'woon cashew noten ongezouten 150 gram1,79
Alternatief
1
Sum & Sam Oosterse Wokolie product photo
Sum & Sam Oosterse WokolieSum & Sam Wokolie 500ml3,49
Alternatief
1
Wokgroenten Oosterse stijl product photo
Wokgroenten Oosterse stijlOosterse wokgroenten sojabonen2,79
Alternatief
1
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
2
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,75
Alternatief
1
8710147572613 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1105
Koolhydraten
110
Vetten
62
Verzadigde vetten
28
Eiwitten
22
Vezels
9
Zout
3
Suiker
0