0
Winkelmand

Rode-uiensoep met balsamico en geitenkaascrostini

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een (soep)pan met dikke bodem. Voeg de uien, azijn, laurier en tijm toe en bak de uien in circa 20 minuten zacht en goudbruin.
  2. Voeg de bouillon toe en laat nog 20 minuten pruttelen op een lage stand. Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk het stokbrood met de olijfolie en wrijf in met de knoflook.
  3. Verkruimel de geitenkaas erover en bak deze crostini in 2-3 minuten knapperig onder de grill. Serveer de uiensoep met de geitenkaascrostini.

Ingrediënten

4 personen

30 gram boter

6 grote rode uien in parten

4 eetlepels balsamicoazijn

1 laurierblaadje

2 takjes tijm

1.5 liter kippenbouillon

0.5 stokbrood in plakken

2 eetlepels olijfolie

1 teentje knoflook gehalveerd

100 gram zachte geitenkaas

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Rode uien product photo
Rode uienRood 500 g COOP0,85
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
7613032868925 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
2151020000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,05
Alternatief
1
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
340
Koolhydraten
30
Vetten
19
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
11
Vezels
4
Zout
4.3
Suiker
0