0
Winkelmand

Rode wijn barbecuesaus van René Pluijm

Verrukkelijk bij een stukje rood vlees!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de sjalotten zachtjes glazig in olie en voeg vervolgens de knoflook toe.
  2. Doe de chilipoeder, cayennepeper, mosterd en de rode wijn bij het mengsel en laat dit nog 5 minuten pruttelen.
  3. Doe de ketchup erbij en laat het geheel nog 5 minuten stoven.
  4. Laat de saus goed afkoelen en zet het vervolgens voor een nacht in de koelkast om de smaak intenser te maken

Ingrediënten

1 persoon

1 eetlepel olijfolie

2 sjalotjes fijngesneden

2 tenen knoflook uitgeperst

0.5 theelepel chilipoeder

0.5 theelepel cayennepeper

1 theelepel mosterd

lichte rode wijn (naar smaak toevoegen)

ketchup (naar smaak toevoegen)

zout (naar smaak toevoegen)

peper (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 1 persoon

g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verstegen Chilipoeder product photo
Verstegen ChilipoederVerstegen chili poeder 35 g Pot2,39
1
Verstegen Cayennepeper product photo
Verstegen CayennepeperVerstegen cayennepeper 35 g Pot2,29
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
Coop Rode huiswijn product photo
Coop Rode huiswijnCOOP huiswijn rode wijn 1l3,99
Alternatief
1
g'woon Tomatenketchup product photo
g'woon Tomatenketchupg'woon Tomatenketchup 500ml0,78
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Verstegen 4 seizoenen peper product photo
Verstegen 4 seizoenen peperVerstegen 4-seizoenen peper 43 g Pot2,85
Alternatief
1

Alternatief