0
Winkelmand

Rodekool met cranberry's en amandel

Probeer ook eens deze heerlijke rodekool met cranberry's en amandel!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Fruit de ui in olie en voeg de cranberry's, 50 ml water, de balsamicoazijn en het kaneelstokje of het kaneelpoeder toe.
  2. Kook zachtjes 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje en schep de rodekool erdoor. Verwarm zonder te koken.
  3. Rooster intussen 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Ingrediënten

4 personen

1 ui gesnipperd

1 eetlepel olijfolie

200 gram verse cranberry's

2 eetlepels balsamicoazijn

1 kaneelstokje
of
1 theelepel kaneelpoeder

720 milliliter rodekolen pot

2 eetlepels geschaafde amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Cranberries product photo
CranberriesCranberries 250gr3,65
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,19
Alternatief
1
8720600609800 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
165
Koolhydraten
19
Vetten
7
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0